Je voelt meteen het comfort als je over de drempel van het appartement of hotelkamer stapt. De stijlvolle kamers in natuurlijke kleuren hebben een badkamer met inloopdouche en een eigen balkon. In de appartementen is een ruime keuken met alle moderne apparatuur. Dé plek om nieuwe energie op te doen met een zwembad voor de deur, restaurants om de hoek en de zee nooit ver weg.


 • Kos

  Anders dan de andere Griekse eilanden is Kos vrij vlak en zijn er fietspaden aangelegd. Voel je hem aankomen? Kos is een ideaal eiland om op de fiets te verkennen. Dat is toch net leuker dan met z’n tienen in een busje. Je parkeert je fiets bij de prachtige opgravingen van het Asklepieion, rijdt verder naar de kust voor een frisse duik en daarna zoek je zelf een restaurantje uit voor de lunch. Alles in je eigen tempo.

  Zie Kos

Meet the bloggers

 • Citymom
  TIME TO SMILE

  Citymom

  Moeder ben je al 24/7, maar Bettina gaat nog een stapje verder. Als creative director van Citymom schrijft ze over kids' fashion, kinderkamers en de beste kindvriendelijke hotspots in het buitenland. Om te ontspannen gaat ze het liefst op reis met haar vriend en dochter, hierbij is het van belang dat haar dochtertje ook echt kan genieten en ze geen omkijken naar haar hebben. Ze is dan ook altijd op zoek naar een kindvriendelijke beachclub of restaurant met leuke kinder boutique. TIME TO SMILE voor Bettina en haar gezin.

Designed for you

TIME TO SMILE

Boek hier