Voor jou betekent vakantie exclusiviteit en luxe die je kunt bedenken met koninklijke entrees, hypermoderne hotelkamers, eersteklas wellness en voortreffelijke restaurants. VIP service is de standaard, maar luxe zit bijvoorbeeld ook in aparte zones voor stellen en voor gezinnen of de afstand tussen de ligbedden aan het zwembad.


 • Egypte, Sharm el Sheikh

  Een badplaats op het Egyptische schiereiland Sinaï in een decor van woestijn, bergen, oases, valleien en zee. Sharm el Sheikh betekent ‘Baai van de sjeik’. Hier komen de Rode Zee en de Golf van Akaba elkaar tegen met als gevolg een zeer heldere en kalme zee. Voor de kust liggen schitterende koraalriffen. Enkele riffen zijn wel 500 jaar oud en op sommige plekken is het meer dan 1500 meter diep.

  Zie Egypte, Sharm el Sheikh

Meet the bloggers

 • Cotton and Cream
  SENSATORI

  Cotton and Cream

  De vaak hooggehakte Marlieke houdt van borrelen, uitgebreid dineren en ze legt zichzelf graag in de watten. Ze houdt van een zekere luxe en weelde en gaat daarom ons SENSATORI hotel in Egypte aan een nader onderzoek onderwerpen. Volg haar verhaal met veel tips op dit platform!

Designed for you

SENSATORI

Boek hier