Overdag relaxen op je strandbedje met een koud drankje, en ’s avonds een feestje in een fancy strandtent. Heel veel jonge en ondernemende mensen bij elkaar. Dat betekent dat grenzen verdwijnen en culturen versmelten, tijdens niet geplande feestjes of een potje beachvolleybal. Dit zijn zonnige bestemmingen met trendy winkeltjes, gezellige barretjes en gruwelijke clubs.

 • Mykonos

  Het eiland Mykonos aan de kraakheldere Egeïsche Zee is prachtig. De witte huisjes in de bergen, ongeveer 300 dagen onder een strakblauwe hemel, omgeven door een kristalheldere zee en kilometers strand in alle soorten en maten maken van dit Griekse eiland een heerlijke bestemming om te luieren en te genieten.

  Zie Mykonos

Meet the bloggers

 • Beautylab
  SCENE

  Beautylab

  Serena heeft een passie voor lekker eten, het ontdekken van hotspots van de locals en het maken van magische foto's, zoals zonsondergangen en uitzichten. Dat is voor haar ultieme vrijheid. Ontdekken, op onderzoek uitgaan, nieuwe mensen ontmoeten, avontuur en altijd open staan voor iets nieuws, zijn Serena op het lijf geschreven. Ze weet alles van fashion, food en lifestyle, ze kent de scene, en daarom SCENE voor haar. Maar eerst zal Serena in februari op reis gaan naar Curaçao - volg haar reis via dit platform!

Designed for you

SCENE

Boek hier