Een frisse salade, een fruitcocktail op het strand, lekkere borrelhapjes en wat later op de avond nog een hartig snackje. Je wordt hier de hele dag verrast met leuke snacks and bites uit de lokale keuken. ROBINSON staat daarnaast bekend om wellness en sporten.

 • Marokko

  Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar is Marokko eigenlijk het hele jaar een perfecte bestemming voor je zonvakantie. Als je hier rond loopt, zie je de Marokkaanse en Europese invloeden terug in deze voormalig Portugese handelskolonie. Na de ‘souk’ is het de hoogste tijd voor een frisse duik.

  Zie Marokko

Meet the bloggers

 • Dailymovement
  RIUROBINSON

  Dailymovement

  Roï is 25 lentes jong, but he knows the deal… Hij weet wat hij wil en heeft over veel zaken een mening. Roï houdt van het leven. Hij is vrolijk, hij is eerlijk, hij is grappig en hij is kritisch. Wat zou hij vinden van onze RIU hotels? Daarnaast houdt hij enorm van eten en drinken. Dan zit je als blogger van onze ROBINSON hotels op de juiste plek. Maar hij houdt ook van uitdagende sporten en activiteiten. Houd deze gast goed in de gaten.

 • Tess van Daelen
  ROBINSON

  Tess van Daelen

  Tess in het kort: woont in Amsterdam met haar man, dochter en hond. Deelt graag haar ervaringen over lifestyle, fashion, reizen, en het leven als (werkende) moeder op haar blog Tessted

Designed for you

ROBINSON

Boek hier