RIU hotels staan op bijzondere plekken. Tegen de berg, in de duinen of in het bos maar altijd direct aan zee. Door de ontspannen sfeer en de persoonlijke, maar onzichtbare, service voel je je hier meteen thuis. Niets is te gek. Of het nu gaat om een extra badlaken of een VIP treatment in een club? Het wordt gewoon geregeld. 


 • Kaapverdië

  Een paar honderd kilometer voor de kust van Senegal ligt de eilandengroep Kaapverdië. Er hangt hier een heel relaxte sfeer met een fijne mix van Europese en Afrikaanse invloeden. Overal klinkt muziek, op straat groet iedereen elkaar en er wordt veel gelachen. Uiteraard ook hier parelwitte stranden en een verfrissende heldere zee.

  Zie Kaapverdië
 • Miami Beach

  Een zwoele stad in de Sunshine State Florida aan de Atlantische Oceaan waar het hele jaar de zon schijnt met een te gek uitgaansleven. De Latino invloeden, jonge mensen en het strand maken deze stad hartstochtelijk en uitdagend. Miami Beach heb je vast wel eens gezien in 'CSI: Miami' of Miami Vice. En dat is best een goed beeld van Miami.

  Zie Miami Beach
 • St. Maarten

  St. Maarten is een aangename verrassing in de Caribbean: een luxe vakantiebestemming en een exotische ontdekking. Op het eiland St. Maarten gaat de ontspannen Caribische flair samen met een mondaine 'vibe'. Al snel ontdek je de unieke combinatie van sferen. St. Maarten (of St. Martin) is al bijna 4 eeuwen de enige plek ter wereld waar Nederland en Frankrijk aan elkaar grenzen. Hartelijk welkom op St. Maarten!

  Zie St. Maarten

Meet the bloggers

 • Colourful Rebel
  RIU

  Colourful Rebel

  Colourful Rebel is een lifestyle magazine & webshop voor jonge Rebellen, zowel mannen als vrouwen. Ware ontdekkingsreizigers in hun eigen stad die weten wat ze willen en mooi vinden: The Young & Restless! Born and raised in Amsterdam schrijven wij over alles waar wij blij van worden. Colourful Rebel is de thuishaven voor al het nieuws omtrent hotspots, fashion, events en al die andere schatten die wij dagelijks tegenkomen.

 • Dailymovement
  RIUROBINSON

  Dailymovement

  Roï is 25 lentes jong, but he knows the deal… Hij weet wat hij wil en heeft over veel zaken een mening. Roï houdt van het leven. Hij is vrolijk, hij is eerlijk, hij is grappig en hij is kritisch. Wat zou hij vinden van onze RIU hotels? Daarnaast houdt hij enorm van eten en drinken. Dan zit je als blogger van onze ROBINSON hotels op de juiste plek. Maar hij houdt ook van uitdagende sporten en activiteiten. Houd deze gast goed in de gaten.

 • Your little black book
  RIU

  Your little black book

  Anne (31) uit Amsterdam is een echte foodie en urban traveller. Ze houdt van hotspots met mooie interieurs, design hotels, street art, concept stores, food markets en rooftop bars. Als ze niet wakker wordt in een wereldstad, vertoeft ze het liefst op een strandbedje aan de andere kant van de wereld. Met haar neus voor klasse en kwaliteit, is Anne de ideale persoon om de RIU hotels te bezoeken en te beoordelen. Ze zal sowieso haar licht laten schijnen op het eten, de wellness en de inrichting. Daarnaast vertrekt Anne in oktober naar New York, wat die maand ook uitgebreid terug zal komen op dit platform!

Designed for you

RIU

Boek hier