Met een cocktail aan de poolbar, hand in hand door de branding slenteren en ‘s avond met z’n tweetjes dineren met de voetjes in het warme zand. COUPLES hotels zijn voor stellen of een groep vrienden, op zoek naar een ultieme vakantie met elkaar. Even geen kinderen en alleen aandacht voor elkaar. Dit zijn comfortabele 4 en 5 sterren hotels met kingsize bed, balkon of terras en soms zelfs een eigen jacuzzi.


 • Kreta

  De fraaie gebouwen in het oude, schilderachtige stadsdeel laten de Ottomaanse en Venetiaanse overheersingen zien. Gezellig druk zijn de tavernes rond de haven waar het fort ‘Firkas’ nog altijd wacht houdt en op een steenworp van de beroemde Samariakloof. Ook Kreta is niet op één dag gebouwd…

  Zie Kreta

Meet the bloggers

 • Style my Day
  COUPLESMAGIC LIFE

  Style my Day

  Een ideale vakantie bestaat voor Lonneke uit relaxen, luieren, lekker eten, beetje shoppen en nog meer relaxen. Daar hoeven, en willen, haar drie jongens niet per se bij te zijn. Vandaar dat zij onze COUPLES hotel op Kreta eens rustig gaat bekijken. Als Lonneke met het gezin op vakantie gaat, wil ze natuurlijk ook tijd voor zichzelf. Dus als er genoeg te doen is voor haar vier mannen, kan zij de MAGIC LIFE hotels goed onder de loep nemen.

Designed for you

COUPLES

Boek hier