De spannendste reisverhalen

,

Influencers maken nogal wat vliegkilometers voor hun social media-kanalen. Dat levert behalve fraaie foto’s voor Instagram, achter de schermen ook verhalen op. TUI lanceert daarom de podcast-serie De Spannendste Reisverhalen. De eerste drie podcasts staan nu online op https://soundcloud.com/despannendstereisverhalen.

Wie reist, maakt onvergetelijke verhalen mee. Wie váák reist, rijgt de bizarre taferelen over de grens aan elkaar. In deze podcast verzamelt TUI de opvallendste, leukste en spannendste anekdotes van influencers.

Katja Schuurman was 19 jaar toen ze doorbrak in Goede tijden, slechte tijden en de wereld aan haar voeten lag. Om even aan alle aandacht te ontsnappen, besloot ze in haar eentje naar Costa Rica te trekken. De actrice vertelt in de eerste aflevering van De Spannendste Reisverhalen over hoe ze tijdens die trip weer met beide voeten op de grond kwam te staan, na een enge zipline-zwieper.

In de tweede aflevering kletsen Nikki van de Sanden (54K volgers), Larissa Bruin (95K) en Carmen Leenen (183K) over onder meer de Libanese Tarzan, die Carmens hoofd op hol doet slaan. En dat is dan nog een light verhaal vergeleken bij de derde podcast, waarin realityster Pauline Wingelaar herinneringen ophaalt aan het puffen in een Italiaanse supermarkt. Mamma Mia.

Deel deze pagina: