Tips om je kinderen te beschermen tegen de zon

,

Het is algemeen bekend dat je kinderen altijd extra moet beschermen tegen de zon, maar dit wordt lang niet altijd goed gedaan. Ruim 60% van de Nederlandse kinderen is weleens verbrand in de zon. Dit is een onwijs hoog percentage wetende dat kinderen die voor hun 18e verbranden door de zon een ernstig verhoogd risico lopen om later huidkanker te krijgen.

TUI & UV-Fashions geven jou deze 20% korting code UV-ZOMER voor mooie UV fashion voor op het strand. Zo kan jou vakantie én die van de kinderen nu écht beginnen :).

Webshop: https://www.uv-fashions.nl/

Dit klinkt allemaal heel eng en gevaarlijk, maar er zijn genoeg manieren om hier wat tegen te doen:

1. Smeer je kinderen minimaal elke 2 uur in.

2. Houd je kinderen tussen 12:00 en 15:00 zoveel mogelijk uit te zon. De UV-straling is op dit moment van de dag het hoogst en hierdoor is er de meeste kans over verbranden.

3. Check de hoogte van de UV-straling. Je kan aan de hoogte van de temperatuur namelijk niet zien hoe sterk de straling is.

4. Nu onze favoriet: bescherm je kinderen of jezelf met UV-werende kleding in combinatie met goed smeren van onbedekte delen biedt de meest optimale bescherming. We horen je nu denken: ‘UV-werende kleding? Wat is dat?’ Het is precies wat de naam zegt, kleding die de UV-straling tegen houdt. UV-Fashions verkoopt de leukste UV-werende kleding en accessoires voor baby’s, kinderen en volwassenen. Kinderen vinden deze pakjes, shirtjes, brilletjes, strandschoentjes en hoedjes echt geweldig en zijn tegelijkertijd beschermt tegen de felle zon.

Deel deze pagina: