TUI lanceert #FollowMe pakket voor Instagram en Facebook

,

Rijswijk, 26 maart 2018 – TUI voorziet in een groeiende behoefte en lanceert het innovatieve #FollowMe pakket. Een professionele fotograaf en/of visagist gaan met je mee op vakantie om de beste foto’s te maken voor jouw social media kanalen. Vakantie is onthaasten, uitrusten en genieten. Met dit servicepakket wordt een zorg uit handen genomen. TUI verwacht hiermee een relevante service te kunnen aanbieden, vooral aan millennials en social influencers.

TUI neemt fotostress weg

De wensen van klanten veranderen. Waar we vroeger beperkt werden door het aantal foto’s op een rolletje, schieten we er nu eindeloos op los én delen we alles direct online. Voor sommige reizigers is dit een dusdanig belangrijk onderdeel van de vakantie aan het worden, dat TUI hen hierin wil helpen. Het aan de wereld laten zien hoe je geniet op je prachtige vakantiebestemming, is een wens die steeds meer reizigers hebben. “Het perfecte plaatje van jouw vakantie laten zien op social media hoort er gewoon bij vandaag de dag. Het is een behoefte die onze reizigers hebben en waarin wij graag willen voorzien. Ook omdat we willen dat onze reizigers, en hun reisgenoten, genieten van een ontspannen vakantie. Daarom nemen wij de ‘fotostress’ graag uit handen” legt woordvoerder Petra Kok van TUI uit.

Service door professionals

TUI heeft een netwerk aan vaste en freelance fotografen met kennis van social media en visagie opgebouwd. Afhankelijk van de wensen van de reiziger wordt de juiste professional geselecteerd. Alle fotografen die TUI biedt in het #FollowMe pakket zijn ervaren en hebben een achtergrond in social media, visagie of beide. Zij kunnen de foto’s maken, maar desgewenst ook plaatsen. Ook zijn zij bekend met de bij vakantiefoto’s passende hashtags. De professionals passen zich aan, aan de wensen van de reizigers. Ze kunnen zich op de achtergrond houden óf juist heel aanwezig zijn. Ze delen complimenten uit en maken een feestje van de fotomomenten. In overleg met de klanten kunnen de fotografen ook reageren in de comments onder geplaatste foto’s waardoor het bereik nog groter wordt.

Online boekbaar

De kosten van het pakket verschillen per arrangement maar kunnen vooraf online berekend worden tijdens het boekingsproces. De wensen van de klant zijn leidend. Gedurende de reis zal de professional in goed overleg zijn/haar werk afstemmen met de reizigers. “Je bepaalt zelf of je foto’s als een model wilt of liever foto’s samen met je reisgenoten in een spontane setting.”, aldus woordvoerder Petra Kok

Lancering #FollowMe pakket

De lancering staat gepland op Eerste Paasdag 2018. Een preview van het pakket is al online te bekijken. Deze service wordt in eerste instantie aangeboden bij een geselecteerd aantal populaire vakantiebestemmingen en breidt daarna steeds verder uit. De bestemmingen waar mee gestart wordt zijn voornamelijk zonvakanties in Europa, Curaçao zal daar naar verwachting in juni ook aan toegevoegd worden.

Link: https://www.tui.nl/nieuw/followme/

Deel deze pagina: