Het eiland van de eeuwige lente

,

Het Canarische Eiland Tenerife heeft als bijnaam ‘eiland van de eeuwige lente’. 300 dagen zon per jaar, het gehele jaar aangename temperaturen en zeewater dat niet onder de 18 graden komt. Dit is ook zeker te merken als Fockeline samen met Juliette samen naar Tenerife gaan. Met prachtige lavastranden, groene natuur en de slapende vulkaan Pico del Teide als hoogtepunt heb je de perfecte ingrediënten voor een verrassend veelzijdig weekje op Tenerife.

Fockeline neemt ons mee in een weekje Tenerife. Ze verblijft in het prachtige 5 sterren hotel Jardin Tropical. Bekijk hier haar foto’s en verhalen:

Deze twee bleekscheetjes moesten er nodig even tussen uit om vitamine d op te snuiven, ideeën uit te werken, wandelingen te maken, toetjes te eten en bij te slapen…en dat kon met tui . We kozen voor Tenerife, want op slechts 4,5 uur vliegen, ligt een zon overgoten eiland!

Ja hoor daar is de zon! Wat heerlijk om aan de winterkou te ontsnappen. Onze beentjes kunnen wel een kleurtje gebruiken… dus daar moeten we maar aan werken

Zo fijn even quality time met z’n tweetjes, nieuwe zonnebrillen op onze neuzen (want die waren we even vergeten). We gaan eens bedenken wat we doen met de lunch… tja, dat zijn belangrijke kwesties als je op vakantie bent !

Why have salades , when you can have cake… for lunch! Omdat het vakantie is..

Het is 20 graden en wij dobberen in t zwembad… kan gewoon! Even ontspannen aan het koude weer in Nederland.

“Hangmatteren…” aan het einde van de dag, als het zonnetje achter de wolken is verdwenen maar het nog steeds 20 graden is… Met een heerlijk uitzicht over de mooie binnentuin en zwembad van t hotel… Ik ben op vakantie en geniet!

Hoi, neusjes in de zon! Wij zijn in zomerse sferen op het fijne Tenerife..

Smile.. Er is altijd een moment op vakantie dat je echt ontspannen bent en alles hebt losgelaten van thuis. Dit was mijn moment. Even totaal genieten!

Een waanzinnig uitzicht over de boulevard, het ruisen van de zee, een heerlijk matras en een rieten dakje boven mijn hoofd….

In die koude wintermaanden vergeet je bijna hoe lekker t is om buiten in het middagzonnetje een boek te lezen… Maar niet op Tenerife, daar kan dat gewoon. Wat een feest!

Ohhh, ze zijn echt goed in toetjes hier. Maar na een wandeling op de boulevard en een duik in t zwembad hebben we het wel verdiend…toch?!

Daar gaat de zon…en wat blijft dat toch een natuurschoon. Love sunsets ! Het waren heerlijke dagen op Tenerife. Opgeladen gaan we terug naar Amsterdam, maar kunnen iedereen aanraden om een minibreak te nemen. Op slechts 5 uur vliegen, waan je je in warmte!

Deel deze pagina: