Rondreis Madeira, 25 foto's om bij weg te dromen

,
GirlsLove2Travel

Na avonturen in zo’n 60 landen weet ik het zeker: ik ben een roadtrip fanaat. Samen met m’n liefde en onze peuter het avontuur tegemoet met de wind in de haren. Heerlijk! Zoevend over het wegdek, stoppen op de mooiste plekken, genieten van de natuur en eten bij lokals. En wat een roadtripverrassing blijkt Madeira te zijn!

Ik had al zoveel over dit eiland (deze eilandengroep eigenlijk) gehoord en toch was het nog niet tot een ontmoeting gekomen. Op de een of andere manier waren er steeds andere plekken die lonkten. Tot ik er pas was en nu ben ik verliefd. Op de bloemen, de uitzichten, de eeuwige lente, de prachtige bergwegen die eindeloos krullen, op de lava, de oranje daken van de huizen en natuurlijk op de natuur die blaakt van gezondheid. Madeira: brigada!

Benieuwd hoe een rondreis Madeira er ongeveer uit ziet? Op de blog van GirlsLove2Travel: bit.ly/rondreismadeira kun je meer over dit fijne avontuur vinden. Love, Vi (GirlsLove2Travel)

Wie is Vi? Hoi ik ben Vi van GirlsLove2Travel. Mijn hart gaat sneller kloppen van reisavonturen. Die beleef ik het liefst met mijn liefde en onze zoon (2014). In september komt daar een extra reiziger bij: een dochter! Voor TUI gingen we op avontuur naar Madeira om daar verhalen te vangen en die met onze lezers en met jullie te delen.

Deel deze pagina: