Dominican Hotspots

,
Cotton and Cream

Marlieke deelt graag haar favoriete Dominicaanse Hotspots met jullie. Waar ga jij als eerste naar toe?

 • Kitesurfen in Puerto Plata, Cabarete

  Het noordelijke deel van de Dominicaanse Republiek is een paradijs voor golf- en kitesurfers. Er hangt een relaxt sfeertje in de resorts en villa's die hier liggen en je kunt je sportieve hart ophalen aan de wilde zee.

  Bekijk meer
 • Saona Island

  Een trip naar Saona Island is een absolute must-do. De boottrip is al een tropisch feestje op zich en de stranden zijn op het eiland paradijselijk. Neem je snorkelset mee en vergeet ook je zonnebrandcrème niet. Dit is een droom voor zonaanbidders!

  Bekijk meer
 • Blue Lagoon

  Wil je zwemmen in het meest blauwe en heldere water wat je ooit hebt gezien? Ga dan zeker naar de Blue Lagoon, waar ook de gelijknamige film is opgenomen. Met een excursie, meestal gecombineerd met een bezoek aan het Saona Island, vaar je hier heen en heb je tijd om te badderen

  Bekijk meer
 • Canopy (ziplinen)

  Wil je weten hoe het voelt om te vliegen en ben je een daredevil? Dan is het ziplinen in de jungle helemaal iets voor jou. Aan een kabel tot wel 750 meter lang, vlieg je over de bomen en heb je een waanzinnig uitzicht. Een spannende en bijzondere ervaring die je niet wilt missen.

  Bekijk meer
 • Imagine in Punta Cana

  Een van de meest bijzondere (en bizarre!) discotheken ter wereld, namelijk een die gevestigd is in een grot. De geur, het geluid en de natuurlijke vormen in de grot, zorgen voor een mysterieuze, underground sfeer wat je zeker mee wilt maken. En yup, er leven hier ook vleermuizen.

  Bekijk meer

Deel deze pagina:

Get social #MadeMeSmile