Jamaica Hotspots

,
Joris van Velzen

 • Blue Lagoon

  Hier komt de zee samen met mineraal water wat zorgt voor een bijzondere kleur turquoise. Laat je rondvaren op een bamboevlot, langs verlaten huizen, Monkey Island en door het heldere blauwe water.

  Bekijk meer
 • Pelican Bar

  In het zuiden van de badplaats Negril bevindt zich zo’n kilometer ver in de zee een bar, de Pelican Bar, die enkel te bereiken is per boot. Hier kan je heerlijk zwemmen, pijlstaartroggen zien en natuurlijk een biertje drinken. Wacht tot de zonsondergang, want deze is hier fenomenaal.

  Bekijk meer
 • Blue hole

  Twintig minuten landinwaarts vanaf Ocho Rios vind je de Blue Hol, Aqua Mundo 2.0, met echte rotsen en watervallen. Je voelt je Tarzan wanneer je aan lianen slingert en van rotsen afduikt. Er is een geheime plek onder de waterval, vraag één van de lifeguards hoe je hier komt. Probeer hier om stipt 10u te zijn, want na het middaguur deel je de waterpret met honderden Amerikanen.

  Bekijk meer
 • Bob Marley Museum

  Voor wie lekker beweegt op Reggae, groot fan is van Bob Marley of bij terugkomst niet alleen wil kunnen vertellen over witte stranden en blauwe wateren is een bezoek aan het Bob Marley museum niet te missen. Je bent hier dik twee uur zoet. Het museum bevindt zich in de oude studio en huis van Bob, waar je een kijkje neemt in het leven van de reggae koning.

  Bekijk meer

Deel deze pagina: