Hotel Highlight: TIME TO SMILE - CORAL DREAMS

Reisdagboek , TUI

Hotel Highlight: TIME TO SMILE - CORAL DREAMS

Coral Dreams ligt aan het strand en op slechts 500 meter lonken de paëlla, tapas en sangria in de restaurantjes op de boulevard van Playa de las Americas. Een ideale ligging op een zonnig eiland.

De TIME TO SMILE appartementen zijn speciaal ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een vakantie waar ze kunnen genieten van het comfort van thuis. De appartementen hebben een moderne keuken, een heerlijke ruime inloopdouche en comfortabele box springs waardoor het lijkt dat je in je eigen bed ligt. Designer Paul Linse is verantwoordelijk voor het ontwerp. En dat is duidelijk te zien aan de smaakvolle en sfeervolle kamers in mooie natuurlijke kleuren, het zijn hier echt de details die het verschil maken.

TIME TO SMILE Coral Dreams is een plek om te ontspannen en nieuwe energie op te doen met een zwembad  voor de deur, de restaurants om de hoek, de zee altijd dichtbij en een speelplaats voor de kinderen om de hoek. Er is gratis wifi in de openbare ruimtes  en tegen betaling op de kamers. Daarnaast hebben de appartementen een duuzaamheidskenmerk. Daarmee garandeert Coral Dreams dat ze het water en energie verbruik verminderen. In de keuken wordt zoveel mogelijk gewerkt met regionale producten en het afval tot het minimum wordt beperkt.

Deel deze pagina: