Het eiland Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Het wordt ook wel het ‘Eiland van de Eeuwige Lente’ genoemd. Door de passaatwind en de koele golfstroom is het klimaat zowel in de winter als in de zomer zeer aangenaam. Tenerife is hierdoor één van de favoriete winterzon bestemmingen voor de West-Europeanen. Het heeft nog heerlijk authentieke dorpjes en gezellige badplaatsen.

Tenerife

Boek hier

Meet the bloggers

 • Citymom
  TIME TO SMILE

  Citymom

  Moeder ben je al 24/7, maar Bettina gaat nog een stapje verder. Als creative director van Citymom schrijft ze over kids' fashion, kinderkamers en de beste kindvriendelijke hotspots in het buitenland. Om te ontspannen gaat ze het liefst op reis met haar vriend en dochter, hierbij is het van belang dat haar dochtertje ook echt kan genieten en ze geen omkijken naar haar hebben. Ze is dan ook altijd op zoek naar een kindvriendelijke beachclub of restaurant met leuke kinder boutique. TIME TO SMILE voor Bettina en haar gezin.

 • TUI

  TUI

  TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Wij bieden vakanties aan via onze reismerken TUI, Kras, Wedding Unlimited, Extravacanza en Goed Idee Reizen. TUI is daarnaast ook de naamgever van onze eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly.