Alles is groot in the Big Apple en op elke straathoek valt wel wat te beleven. Maar dan ook echt overal. Van het Guggenheim tot de warenhuizen op 5th Avenue en van het Meatpacking District tot het Central Park. New York is in alles de overtreffende trap. Wist je dat Nederland in 1626 Manhattan heeft gekocht voor 60 gulden van de toenmalige bewoners.

New York

Boek hier

Meet the bloggers

 • Cotton and Cream
  DISCOVER YOUR SMILE

  Cotton and Cream

  De vaak hooggehakte Marlieke houdt van borrelen, uitgebreid dineren en ze legt zichzelf graag in de watten. Ze houdt van een zekere luxe en shoppen. Volg haar verhaal met veel tips over de bruisende stad New York!

 • Your little black book
  RIU

  Your little black book

  Anne (31) uit Amsterdam is een echte foodie en urban traveller. Ze houdt van hotspots met mooie interieurs, design hotels, street art, concept stores, food markets en rooftop bars. Als ze niet wakker wordt in een wereldstad, vertoeft ze het liefst op een strandbedje aan de andere kant van de wereld. Met haar neus voor klasse en kwaliteit, is Anne de ideale persoon om de RIU hotels te bezoeken en te beoordelen. Ze zal sowieso haar licht laten schijnen op het eten, de wellness en de inrichting. Daarnaast vertrekt Anne in oktober naar New York, wat die maand ook uitgebreid terug zal komen op dit platform!

 • TUI

  TUI

  TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Wij bieden vakanties aan via onze reismerken TUI, Kras, Wedding Unlimited, Extravacanza en Goed Idee Reizen. TUI is daarnaast ook de naamgever van onze eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly.