Een zwoele stad in de Sunshine State Florida aan de Atlantische Oceaan waar het hele jaar de zon schijnt met een te gek uitgaansleven. De Latino invloeden, jonge mensen en het strand maken deze stad hartstochtelijk en uitdagend. Miami Beach heb je vast wel eens gezien in 'CSI: Miami' of Miami Vice. En dat is best een goed beeld van Miami.

RIU

Miami Beach

Boek hier

Meet the bloggers

 • Colourful Rebel
  RIU

  Colourful Rebel

  Colourful Rebel is een lifestyle magazine & webshop voor jonge Rebellen, zowel mannen als vrouwen. Ware ontdekkingsreizigers in hun eigen stad die weten wat ze willen en mooi vinden: The Young & Restless! Born and raised in Amsterdam schrijven wij over alles waar wij blij van worden. Colourful Rebel is de thuishaven voor al het nieuws omtrent hotspots, fashion, events en al die andere schatten die wij dagelijks tegenkomen.

 • Dailymovement
  RIUROBINSON

  Dailymovement

  Roï is 25 lentes jong, but he knows the deal… Hij weet wat hij wil en heeft over veel zaken een mening. Roï houdt van het leven. Hij is vrolijk, hij is eerlijk, hij is grappig en hij is kritisch. Wat zou hij vinden van onze RIU hotels? Daarnaast houdt hij enorm van eten en drinken. Dan zit je als blogger van onze ROBINSON hotels op de juiste plek. Maar hij houdt ook van uitdagende sporten en activiteiten. Houd deze gast goed in de gaten.

 • Travellab

  Travellab

  De drie zussen Larissa, Serena en Tara Verbon zijn gek op reizen en álles wat daarmee te maken heeft. Op hun blog Travellab lees je regelmatig artikelen over hun reizen, hotspots die je echt niet mag missen

 • TUI

  TUI

  TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Wij bieden vakanties aan via onze reismerken TUI, Kras, Wedding Unlimited, Extravacanza en Goed Idee Reizen. TUI is daarnaast ook de naamgever van onze eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly.