Op zoek naar een strandvakantie in Noord-Amerika waar ook ruimte is voor een culturele dagbesteding? Tijdens een vakantie in Mexico kun je dat uitstekend combineren! Gooi een handdoek uit op het goudgele strand van Playa del Carmen of duik in een 900 kilometer lang Maya-rif. Restanten van de Maya-cultuur zijn te vinden in de historische El Castillo-tempel in Tulum.

Mexico

Boek hier

Meet the bloggers

 • Loes
  DISCOVER YOUR SMILE

  Loes

  Loes heeft de laatste 9 jaar de wereld overgevlogen als stewardess. Sinds kort heeft zij haar baan als stewardess opgezegd en reist nu de wereld over in complete vrijheid! Loes houd ervan om mensen te inspireren met de verhalen over haar reizen. Lees hier meer over de avonturen van Loes.

 • Bartsboekje

  Bartsboekje

  Barts Boekje is een up-to-date adressensite met dagelijks nieuwe tips: van hippe nieuwe plekken tot onvolprezen golden oldies. Adressen dus, aangevuld met de beste trouwtips (Barts Bruiloft), haar- en make-upspul (Barts Beauty), winkels en merken (Barts Boetiek) en bovendien is ‘Barts Boekje’ te huur voor de organisatie van mode- en reisproducties (of desgewenst) of feesten/ feestjes, styling en/of het regelen van jullie trouwpartij, op ieder niveau (we denken graag mee, sterker nog, daar zijn we het beste in, zeiden we bescheiden) of op maat gemaakte reis en/of foodie tripjes (voor een bedrijfsuitje bijvoorbeeld, we noemen maar wat) – Barts Business.

 • Mijn Reisparadijs

  Mijn Reisparadijs

  Met mijn backpack op mijn rug ga ik op avontuur en verken ik de wereld. Elke dag kom ik er weer achter dat de wereld mooier is dan het nieuws ons vaak doet geloven. De meest arme en afgelegen plekjes zijn in mijn ervaring juist plekken rijk aan cultuur, passie en liefde. Waar het leven nog volop met de natuur verbonden is en veel meer in contact staat met hoe wij als mens ooit zijn begonnen.