Een paar honderd kilometer voor de kust van Senegal ligt de eilandengroep Kaapverdië. Er hangt hier een heel relaxte sfeer met een fijne mix van Europese en Afrikaanse invloeden. Overal klinkt muziek, op straat groet iedereen elkaar en er wordt veel gelachen. Uiteraard ook hier parelwitte stranden en een verfrissende heldere zee.

RIU

Kaapverdië

Boek hier

Meet the bloggers

 • Your little black book
  RIU

  Your little black book

  Anne (31) uit Amsterdam is een echte foodie en urban traveller. Ze houdt van hotspots met mooie interieurs, design hotels, street art, concept stores, food markets en rooftop bars. Als ze niet wakker wordt in een wereldstad, vertoeft ze het liefst op een strandbedje aan de andere kant van de wereld. Met haar neus voor klasse en kwaliteit, is Anne de ideale persoon om de RIU hotels te bezoeken en te beoordelen. Ze zal sowieso haar licht laten schijnen op het eten, de wellness en de inrichting. Daarnaast vertrekt Anne in oktober naar New York, wat die maand ook uitgebreid terug zal komen op dit platform!

 • TUI

  TUI

  TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Wij bieden vakanties aan via onze reismerken TUI, Kras, Wedding Unlimited, Extravacanza en Goed Idee Reizen. TUI is daarnaast ook de naamgever van onze eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly.