DISCOVER YOUR SMILE

Discover your smile

Boek hier

Meet the bloggers

 • Loes
  DISCOVER YOUR SMILE

  Loes

  Vrolijk, avontuurlijk, een echte culi maar vooral reisfanaat, dat ben ik in het kort. Als stewardess bij TUIfly vlieg ik de wereld over. Ben ik niet aan het reizen voor werk, dan trek ik rond om verschillende werelddelen te ontdekken. Tijdens het reizen geniet ik van simpele lokale spots maar ook van luxe restaurants en bars.

 • Cotton and Cream
  SENSATORI

  Cotton and Cream

  De vaak hooggehakte Marlieke houdt van borrelen, uitgebreid dineren en ze legt zichzelf graag in de watten. Ze houdt van een zekere luxe en weelde en gaat daarom ons SENSATORI hotel in Egypte aan een nader onderzoek onderwerpen. Volg haar verhaal met veel tips op dit platform!

 • Style my Day
  COUPLESMAGIC LIFE

  Style my Day

  Een ideale vakantie bestaat voor Lonneke uit relaxen, luieren, lekker eten, beetje shoppen en nog meer relaxen. Daar hoeven, en willen, haar drie jongens niet per se bij te zijn. Vandaar dat zij onze COUPLES hotel op Kreta eens rustig gaat bekijken. Als Lonneke met het gezin op vakantie gaat, wil ze natuurlijk ook tijd voor zichzelf. Dus als er genoeg te doen is voor haar vier mannen, kan zij de MAGIC LIFE hotels goed onder de loep nemen.

 • TUI

  TUI

  TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Wij bieden vakanties aan via onze reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited, Extravacanza en Goed Idee Reizen. TUI is daarnaast ook de naamgever van onze eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Get social #MadeMeSmile