DISCOVER YOUR SMILE

Discover your smile

Boek hier

Meet the bloggers

 • Cotton and Cream
  DISCOVER YOUR SMILE

  Cotton and Cream

  De vaak hooggehakte Marlieke houdt van borrelen, uitgebreid dineren en ze legt zichzelf graag in de watten. Ze houdt van een zekere luxe en shoppen. Volg haar verhaal met veel tips over de bruisende stad New York!

 • Style my Day
  COUPLESMAGIC LIFE

  Style my Day

  Een ideale vakantie bestaat voor Lonneke uit relaxen, luieren, lekker eten, beetje shoppen en nog meer relaxen. Daar hoeven, en willen, haar drie jongens niet per se bij te zijn. Vandaar dat zij onze COUPLES hotel op Kreta eens rustig gaat bekijken. Als Lonneke met het gezin op vakantie gaat, wil ze natuurlijk ook tijd voor zichzelf. Dus als er genoeg te doen is voor haar vier mannen, kan zij de MAGIC LIFE hotels goed onder de loep nemen.

 • TUI

  TUI

  TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Wij bieden vakanties aan via onze reismerken TUI, Kras, Wedding Unlimited, Extravacanza en Goed Idee Reizen. TUI is daarnaast ook de naamgever van onze eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly.

 • Loes
  DISCOVER YOUR SMILE

  Loes

  Loes heeft de laatste 9 jaar de wereld overgevlogen als stewardess. Sinds kort heeft zij haar baan als stewardess opgezegd en reist nu de wereld over in complete vrijheid! Loes houd ervan om mensen te inspireren met de verhalen over haar reizen. Lees hier meer over de avonturen van Loes.

 • Esma

  Esma

  Altijd vrolijk, gezellig en... verliefd op stedentrips! Van Barcelona tot Cappadocië, ze neemt je overal mee naartoe. Tussen haar uurtjes op het TUI kantoor door laat zij jou de mooiste plekken binnen en buiten Europa zien.

 • Dutchies do Ski

  Dutchies do Ski

  Caroline en ik (Juulski) ontmoetten elkaar zeven jaar geleden op een skicursus. In de stoeltjeslift kwamen we erachter dat we dezelfde droom deelden: zoveel mogelijke skiën, het liefste elke dag opnieuw. Deze winter gaan we samen met Len, ons derde Dutchies Do Ski lid, voor op pad in de bergen!