‘A little bit of Holland in the Caribbean’ is een treffende benaming voor het grootste ABC-eiland. Een vakantie op Curaçao is een beetje thuiskomen. De koopmanshuizen aan de Handelskade doen denken aan de trapgevels van onze grachtenpanden. Maar daar houdt de vergelijking op. De tropische stranden, azuurblauwe zee, wuivende palmen en de relaxte levenswijze zijn echt heel Caribisch.

Curaçao

Boek hier

Meet the bloggers

 • Beautylab
  SCENE

  Beautylab

  Serena heeft een passie voor lekker eten, het ontdekken van hotspots van de locals en het maken van magische foto's, zoals zonsondergangen en uitzichten. Dat is voor haar ultieme vrijheid. Ontdekken, op onderzoek uitgaan, nieuwe mensen ontmoeten, avontuur en altijd open staan voor iets nieuws, zijn Serena op het lijf geschreven. Ze weet alles van fashion, food en lifestyle, ze kent de scene, en daarom SCENE voor haar. Maar eerst zal Serena in februari op reis gaan naar Curaçao - volg haar reis via dit platform!

 • TUI

  TUI

  TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Wij bieden vakanties aan via onze reismerken TUI, Kras, Wedding Unlimited, Extravacanza en Goed Idee Reizen. TUI is daarnaast ook de naamgever van onze eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly.

Get social #MadeMeSmile