Met een vakantie naar Aruba kies je voor 'One Happy Island'. En vrolijkheid is wat alles op Aruba uitstraalt. Laat je begroeten door de vriendelijke bewoners van dit Caribische eiland. Droom weg onder een divi divi boom op het parelwitte strand van Palm Beach. 'One Happy Island’ zal je met open armen ontvangen.

Aruba

Boek hier

Meet the bloggers

 • Loes
  DISCOVER YOUR SMILE

  Loes

  Loes heeft de laatste 9 jaar de wereld overgevlogen als stewardess. Sinds kort heeft zij haar baan als stewardess opgezegd en reist nu de wereld over in complete vrijheid! Loes houd ervan om mensen te inspireren met de verhalen over haar reizen. Lees hier meer over de avonturen van Loes.

 • Style my Day
  COUPLESMAGIC LIFE

  Style my Day

  Een ideale vakantie bestaat voor Lonneke uit relaxen, luieren, lekker eten, beetje shoppen en nog meer relaxen. Daar hoeven, en willen, haar drie jongens niet per se bij te zijn. Vandaar dat zij onze COUPLES hotel op Kreta eens rustig gaat bekijken. Als Lonneke met het gezin op vakantie gaat, wil ze natuurlijk ook tijd voor zichzelf. Dus als er genoeg te doen is voor haar vier mannen, kan zij de MAGIC LIFE hotels goed onder de loep nemen.